- heroes9392 // Leverkusen
- kaka_ronaldo_messi17 // Polonia W.
- ccostin_92 // Bordeaux
- cobrramadalin7 // Feyenoord
- kaka_ronaldo_messi17 // Polonia W.
- ccostin_92 // Bordeaux
- cobrramadalin7 // Feyenoord
scz pt gresile de ortograie dar am scris la nervi k ma enervat asta si dca nu confirma putin imi pasa aveam si eu amrcator acolo mcgrail k la ruptcobrra4you a scris:polonia.w-fayenoord-3-6 -4-3
namk printruri k iesit se ofitca... in primul meci mia dat gol in 90 dupa ce lam condus eu cu 3-1 si in al doialea a zis k il faultam si el dabi ajunga la porta si am jucat in al 2 meci 10 oameni portar contra:)))...si se mai si oftica k nu meritam ce sa nu merit k lam rupt
cobrra4you a scris:scz pt gresile de ortograie dar am scris la nervi k ma enervat asta si dca nu confirma putin imi pasa aveam si eu amrcator acolo mcgrail k la ruptcobrra4you a scris:polonia.w-fayenoord-3-6 -4-3
namk printruri k iesit se ofitca... in primul meci mia dat gol in 90 dupa ce lam condus eu cu 3-1 si in al doialea a zis k il faultam si el dabi ajunga la porta si am jucat in al 2 meci 10 oameni portar contra:)))...si se mai si oftica k nu meritam ce sa nu merit k lam rupt
ZIM ID FARTEMr. cRISTy a scris:bah cobra dami si mie add ca nici acu nu miai dat de cand tot te am in lista
cobrra4you a scris:doreaux-feyenoord-2-5 1-5
bv pacat k nare echipa....sorry