PS: nu sunt facute toate echipele finale !
Cei care mai aveti greseli le postati aici !
Ultima editare efectuata de catre CALINHO' in Dum Aug 22, 2010 6:01 pm, editata de 1 ori
Costynel a scris:La Manchester United:
Tevez trebuia sa fie mijlocas stanga nu Fletcher si la tactics acolo la defense pune zone defense nu offsaid trap
CALINHO' a scris:Costynel a scris:La Manchester United:
Tevez trebuia sa fie mijlocas stanga nu Fletcher si la tactics acolo la defense pune zone defense nu offsaid trap
la`i concediat pe Tevez !
Costynel a scris:CALINHO' a scris:Costynel a scris:La Manchester United:
Manchester Concediaza:
Solskjar Ole Gunnar
O'Shea John
Brown Wes
Piqué
Eagles
Neville Gary 80
Silvestre Mikael
Park Ji Sungl
Kuszczak Tomasz
Vidic 85
Total 85
Poate tu il vezi:) eu nu il vad:D
B L O o Z'! a scris:Cruz Azul !
licitez findley - Real Salt lake - 5 mil
Findley 61+28 =89
CALINHO' a scris:Costynel a scris:CALINHO' a scris:Costynel a scris:La Manchester United:
Manchester Concediaza:
Solskjar Ole Gunnar
O'Shea John
Brown Wes
Piqué
Eagles
Neville Gary 80
Silvestre Mikael
Park Ji Sungl
Kuszczak Tomasz
Vidic 85
Total 85
Poate tu il vezi:) eu nu il vad:D
nu eu am facut v1 ori la`i vandut ori la`i concediat nu aparea in echipa ! cv ai facut cu el !
Purice* a scris:la Houston Dynamo
De rosario+5=91
Denilson+6=87
Costynel a scris:La Manchester United:
caddy a scris:mai vine v3?
OK.atunci lasa.CALINHO' a scris:Cel cu Houston Dynamo :
- ca sa ii ai pe Tevez , Vidic si Mexes trb sa platesti ptr ei ca la licitatii akm am obs. si fa`ti iara echipa !
CALINHO' a scris:Cel cu Houston Dynamo :
- ca sa ii ai pe Tevez , Vidic si Mexes trb sa platesti ptr ei ca la licitatii akm am obs. si fa`ti iara echipa !
Purice* a scris:OK.atunci lasa.CALINHO' a scris:Cel cu Houston Dynamo :
cautati inlocuitor.
eu cred ca am explicat destul de clar acolo.dar daca altii nu au inteles , asta e.
deci. va salut
Nu ma .CALINHO' a scris:Purice* a scris:OK.atunci lasa.CALINHO' a scris:Cel cu Houston Dynamo :
cautati inlocuitor.
eu cred ca am explicat destul de clar acolo.dar daca altii nu au inteles , asta e.
deci. va salut
Pai ce plm vrei frt ? sa iti faci ech de 10* ? sa iei jucatori pe gratis ? sau cum ? e foarte usor nu ?
cobrra4you a scris:fayanord
olegher-79-82 15mil
vanden boree-73 77 25mil
mcgrail 85gratis 91 30mil
odonkor69-85gratis 91 30mil
gonzalez73-85 60mil
contra-76-
a.slory66-85 gratis
Almunia 75-80 25mil
Albelda 78
Baraja 80
Sidwell 77
am depasit ceva mai mult dar recuperez in inter sezon k...ori cum nam echipa..
scz nam fost acasa