ID:
Echipa:
Liga (in care evoluezi):
Modificari facute la echipa:
GueTta a scris:imi cer scz baieti am leverkusen ,nu prea mai am asa mult timp la comp ca inainte...mai sunt doritori
.cosmyn a scris:fifa_cosmin
Barcelona
motiv:ekipa de cacat
Andreas a scris:Newcastle
id: andreas_style 9
m-am saturat de atatia mancatori de rahat .. Si oricum numai am timp , am o problema de sanatate, si mi-a pierit tot chefu. Ne auzim in urm sezoane
Stf a scris:ma retrag si eu am manchester city , am crezut ca asta e noul fsl , dar nu e , sal si scz de neintelegere .
REZOLVATAndreas a scris:Newcastle
id: andreas_style 9
m-am saturat de atatia mancatori de rahat .. Si oricum numai am timp , am o problema de sanatate, si mi-a pierit tot chefu. Ne auzim in urm sezoane
ciorba a scris:ciorba_laitz
HSV
Ramos a scris:sergio_ramos 14
benfica
motiv : am fost plecat si nu am facut skil si licitati ..am postat azi echipa cu skill si mi ati sters postul
Mr.Alex a scris:alex_kido_o
F.C Porto
Am primit-o pe minus .. am rezolvat cv din minus .. dar nu prea mai am timp sa joc meciurile si nu vreau sa incurc .. bafta baietii.
ireal vreau sa preiau eu interu v.professional_21Silvio a scris:Id : silvio.fifa22
Echipa : Inter
Motiv : Nu am timp !
P.S : e foarte buna echipa imi veti gasi imediat inlocuitor
rezolvatAlex 21 a scris:ireal vreau sa preiau eu interu v.professional_21Silvio a scris:Id : silvio.fifa22
Echipa : Inter
Motiv : Nu am timp !
P.S : e foarte buna echipa imi veti gasi imediat inlocuitor
REZOLVATARSENE a scris:id: arsene43
echipa : real zaragosa
motiv : am preluat echipa , avea 6 meciuri 1 pct...nu pot sa continui , nici echipa nu ma ajuta ... imi cer scuze daca am incurcat !
REZOLVATCostynel a scris:ID:universitatea_craiova91
Echipa:Manchester United
Liga (in care evoluezi):Primer League
Modificari facute la echipa:Echipa e super buna:X
Imi cer scuze dar am niste probleme si nu mai pot continua.Poate voi reveni sezoanele urmatoare!